Νηπιαγωγείο | Παιδικός - Bρεφονηπιακός σταθμός | Προσχολική αγωγή | Λάρισα

Κέντρο προσχολικής αγωγής, Νηπιαγωγεία
παιδικός σταθμός Καράτζιου
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
english
νηπιαγωγείο με ISO

Λέξεις που μας περιγράφουν: Νηπιαγωγεία, Προνήπια, Παιδικοί Σταθμοί, Βρεφικοί Σταθμοί, Προσχολική αγωγή, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Λειτουργούμε στη: Λάρισα

>> Νέα / Ανακοινώσεις > Αναλυτικά
 
 
25/03/2017
Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821!!
 
news
 
 Μέσα σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου - Παιδικού - Βρεφικού Σταθμού της κ. Άσπας και κας Χριστίνας Καράτζιου (το οποίο βρίσκεται στο 7ο χιλ. Ε.Ο . Λάρισας –Τρικάλων ) λαμπρή εκδήλωση για τον εορτασμό της 196ης Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, παρουσία γονέων των μικρών μαθητών και πλήθος κόσμου.

Η κυρία Άσπα Καράτζιου, αναφέρθηκε στον ηρωικό αγώνα μιας χούφτας υποδουλωμένων Ελλήνων κατά των πολυπληθών Τούρκων κατακτητών και στην νικηφόρα προσπάθειά τους να ελευθερώσουν την χώρα μας.

Οι μικροί μαθητές, κάτω από την καθοδήγηση των νηπιαγωγών τους, ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, απάγγειλαν πατριωτικά ποιήματα και απόδωσαν τα θεατρικά έργα  « Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου»,  «Ο Χορός του Ζαλόγγου» και «Ο Ξεσηκωμός των Ελλήνων» .

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με επετειακά τραγούδια, που τραγούδησε η παιδική χορωδία και παραδοσιακoύς δημοτικούς χορούς. Τέλος ακολούθησε παρέλαση  των μικρών μαθητών στον καταπράσινο κήπο του σχολείου.

 

 
 
νηπιαγωγειο - παιδικος σταθμος λαρισα
Copyright © 2011 - Κέντρο Προσχολικής Αγωγής ΑΣΠΑ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ στη Λάρισα
Κατασκευή και Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Itbiz - Λάρισα