Νηπιαγωγείο | Παιδικός - Bρεφονηπιακός σταθμός | Προσχολική αγωγή | Λάρισα

Κέντρο προσχολικής αγωγής, Νηπιαγωγεία
παιδικός σταθμός Καράτζιου
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
english
νηπιαγωγείο με ISO

Λέξεις που μας περιγράφουν: Νηπιαγωγεία, Προνήπια, Παιδικοί Σταθμοί, Βρεφικοί Σταθμοί, Προσχολική αγωγή, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Λειτουργούμε στη: Λάρισα

>> Νέα / Ανακοινώσεις > Αναλυτικά
 
 
11/09/2017
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ - Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ 11-9-2017
 
news
 
ΑΓΙΑΣΜΟΣ 

ΣΤΟ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ – ΒΡΕΦΙΚΟ  ΣΤΑΘΜΟ 

«ΑΣΠΑ  & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ»
 
Μέσα σε κλίμα χαράς έγινε ο Αγιασμός για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς 2017 – 2018 στις υπερ-σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις του Πρωτοποριακού Κέντρου Προσχολικής Αγωγής «Νηπιαγω-γείου – Παιδικού  - Βρεφικού Σταθμού Άσπα και Χριστίνα Καράτζιου», το οποίο βρίσκεται στο 7ο χιλ. Λάρισας – Τρικάλων, παρουσία των μικρών μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.
 
 Η διευθύντρια κα Άσπα Καράτζιου καλωσόρισε όλους τους μαθητές στο σχολείο και  τόνισε ότι  θα εφαρ-μοστούν κατά τη σχολική χρονιά 2017- 2018 υπερσύγχρονα συστήματα αγωγής, όπως το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών για το Νηπιαγωγείο, το Πρόγραμμα της Ευέλικτης Ζώνης, η μέθοδος Project, το Μοντεσσοριανό Σύστημα Αγωγής, το Μουσικοκινητικό Σύστημα Orff, Χορός, Ρυθμική, Γυμναστική, Τένις, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Ενόργανη Γυμναστική, Μπαλέτο, Αγγλικά και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές αποκλειστικά για μικρά παιδιά. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα, το οποίο  επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, όσον αφορά τις δεξιότητες, που θα αποκτήσουν οι λιλιπούτειοι μαθητές συνδυάζοντας την μάθηση, το παιχνίδι και την δημιουργική έκφραση των παιδιών.

Ο κυριότερος στόχος Νηπιαγωγείου – Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού «Άσπα και Χριστίνα Καράτζιου» είναι η ισόρροπη και ολόπλευρη ψυχική, σωματική και νοητική ανά-πτυξη των παιδιών καθώς και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους. Η κα Άσπα Καράτζιου ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό καλή δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά. 
 
 
νηπιαγωγειο - παιδικος σταθμος λαρισα
Copyright © 2011 - Κέντρο Προσχολικής Αγωγής ΑΣΠΑ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ στη Λάρισα
Κατασκευή και Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Itbiz - Λάρισα